Dennis Pfeil

 

Dennis laat met zijn stillevens het water in de mond lopen. Hij schildert voornamelijk etenswaar op een eigentijdse realistische manier, met een schilderachtige toets. Daarnaast schildert hij ook objecten, figuren, portretten en landschappen.


Hieronder staan  de schilderijen welke momenteel op expositie hangen bij Fort 5. Door ze aan te klikken zie je ze in meer detail.

Interesse in een van de werken of overweeg je een schilderij in opdracht te laten maken? Neem dan vooral geheel vrijblijvend contact op!

Expositie Fort 5

-Fine wining-

Naast het formaat maken de warme tinten en het krachtige schaduwspel dit schilderij tot een pronkstuk. Dit werk staat symbool voor lange avonden van tafelen met goede vrienden en familie. 

 

€ 2.000 

100x40cm - Olieverf op linnen, ingelijst

-Uncorked-

Kurk brengt een meerwaarde aan de smaak van wijn. Een schroefdop kan er niet tegenop. De  échte wijnliefhebber ziet aan de barsten meteen dat deze kurk meermaals in de fles is gestopt en her-ontkurkt. 

 

€ 500 
30x40cm - Olieverf op dik canvas

-Frietje met-

Vergeet de discussies over Friet versus patat. Hoe je het noemt maakt niet uit. Eén écht goed frietje is pas compleet met een royale klodder romige, zachte mayonaise.

 

€ 750

50x40cm - Olieverf op canvas, ingelijst

-Sunny side up-

Heb je een gebakken eitje ooit goed bekeken? Geniet van alle vele texturen die aanwezig zijn in een gebakken ei. Bubbels, krokante stukjes, zachte stukken en een schouwspel aan glinsteringen. Je voelt de dooier bijna uiteenspatten in je mond. Een ware “ei-catcher” welke past in elk interieur. 

 

€ 625

40cm diameter - Olieverf op canvas

-Macarons-

Luchtig, krokant en met een zachte vulling. Macarons hebben een ware frisse kleur en smaak sensatie.

 

€ 1.500 

120x40cm - Acrylverf op canvas, ingelijst